1. Forside
  2. Produkter

Biografreklame

Video Produktion

Biografreklamer gi'r høj ROI

Biografreklamer giver høj ROI (Return of Interest) viser undersøgelser lavet af Dansk Reklamefilm og BrandScience (du kan læse om undersøgelsen på dansk reklamefilms hjemmeside). Ifølge DRF.dk har en biografreklame i snit en ROI på 2,5, som er det højeste reklame ROI i Europa. Dette gør Biografen meget interessant som reklamemedie.

Grunden til den Høje ROI, analyseres til at være, at når man sidder i biografen er der oftest ro, og al fokus på skærmen og reklamen.

Et biografspot i din lokale biograf, kan gøre give din virksomhed en hvis brandværdi i dit lokal område, og derved være virksomheden er bliver talt om, når der tales om de ydelser din virksomhed tilbyder.

Bækhøj Grafik tilbyder produktion af biografspots. Det kan være et rent grafisk biografspot, bestående af billeder, tekst og effekter, eller det kan være et biografspot med kamera optagelser, billeder, tekst og grafik. Det kan laves med eller uden proffesionelt speak, eller underlægningsmusik.

Produktionstiden kan varierer meget alt efter hvilken type biografspot der ønskes. På den simple løsning, hvor alt går i spænd, kan et biografspots laves på 2 dage, men vil typisk tage 3-4 dage.

Frederiksberg Centret Biografreklame Jul 2012

Frederiksberg Centret Biografreklame

Frederiksberg Centret Biografreklame Efteråret 2012

Frederiksberg Centret Biografreklame

    PRIS

  1. Biografreklame produktion prisen starter fra 3.495 kr. ex. moms.
  1. Skriv eller Ring, fortæl din ide, og lad os sammen se på det.