1. Forside
  2. Produkter

Instore TV Spot

Instore TV Spots

Instore TV Spots - Styr budskabet i forretningen

Med et Instore TV i din forretning, har du mulighed for hurtigt at kunne skifte budskaber til dine besøgende, og få den rigtige information ud til dem.

Det gælder om at have den rette information, når du har instore TV, hvis budskabet ikke er direkte til den besøgende, kan det give en negativ effekt. Instore TV er et stærkt kommunikations værktøj, hvor du kan reklamere direkte til dine besøgende eller forbigående, med den information der netop på tidspunktet er relevant. Holder forretningen et arrangement, er der special tilbud, har du fået en ny varer på hylden, eller vil gerne gøre opmærksom på ældre varer, som du gerne til have afsat, så kan en instore TV løsningen være det helt rigtige værktøj.

Det er samtidig også vigtigt, at instore spottene er interessante at se på, og kan fange besøgenes opmærksomhed. Er kan den rigtige bevægelse på Instore TV spottet, gøre forskellen på om de besøgende/forbigående lige giver skærmen et kig, eller er fløjet forbi uden at se skærmen.

Bækhøj Grafik har lavet Instore TV Spots til flere Store centrer og danske kæder, her ibland kan nævnes: HTH GDS, Føtex, Ishøj Bycenter, Fleggaard o.m.fl.

Bækhøj Grafik tilbyder at lave dine instore TV spots og også udarbejde med medieplan for dine skærme, så du kan planlægge hele årets spotproduktion på en gang, så det er gennemtænkt fra start, og indholdet ikke hele tiden skal tænkes over.

Bækhøj Grafik tilbyder også salg af instore TV inklusiv Medieafspiller, Montering/Installering og software.
Der er mange forskellige løsningsmuliger på Instore TV, det kan være med medieafspilleren indbygget i skærmen, en anden med medieafspilleren ved siden af skærmen. Det kan være en løsning, hvor det hele er bygget ind i et malet aluminiums skelet.

Instore TV løsninger varierer meget i pris, og det samme gælder for instore TV Spots. Med instore TV Spots, kan en abn. løsnings også laves, med en fast lav pris på en månedlig leverance.

Skriv eller ring, så kan vi tage en snak om dit behov og jeg kan udarbejde et tilbud til dig.

HTH GDS Struktur Hvid Eg Instore TV Spot

HTH GDS Struktur Hvid Eg Instore TV Spot

Ishøj Bycenter Jul 2012

Ishøj Bycenter Juleåbningstider 2012

    PRIS

  1. Instore TV Spots produktion prisen starter fra 2.000 kr. ex. moms.
  1. Skriv eller Ring, fortæl din ide, og lad os sammen se på det.